ADDRESS

Tanotorventie 10 a
00420 Helsinki

Palvelut

Kun varaat aikaa valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa: ensikäynti tai jatkokäynti.

Ensimmäisellä kerralla kun varaat aikaa tai tulet uuden vaivan kanssa varaathan ensikäynnin. Ensikäynnin pituus on on yleensä 30-60 minuuttia, mutta lähes aina lähempänä 60:tä minuuttia ja käynti voi venyä jopa 75:een minuuttiin joissakin tapauksissa. Tämä riippuu aina hieman asiakkaasta ja hänen vaivastaan tai ongelmastaan. Ensimmäinen kerta menee yleensä lähes kokonaan haastatteluun sekä tutkimiseen. Vaivan synty, mahdollinen syy ja kaikki oireet käydään läpi tarkasti keskustelemalla. Tämän jälkeen vaivan alkuperä yritetään selvittää tutkimalla eli tekemällä kliinisiä testejä, jotta vaivan syy voitaisiin määrittää mahdollisimman tarkasti. Kun vaivan mahdollinen syy on saatu selvitettyä laaditaan asiakkaan kanssa yhdessä yksilöllinen hoitosuunnitelma. Joskus ensikäynnillä on myös aikaa hoitamiselle, mutta tämä riippuu täysin siitä kuinka kauan vaivan syyn selvittäminen kestää.

Mikäli tulet jatkohoitoon saman vaivan kanssa niin valitsethan jatkokäynnin. Jatkokäynnin pituus on 30-45 minuuttia. Jatkokäynnillä viimeistään aletaan toteuttaa hoitosuunnitelmaa josta keskusteltiin yhdessä asiakkaan kanssa ensikäynnillä. Hoitoon voi sisältyä muun muassa nivelten manipulaatiota tai mobilisaatiota, lihasten ja pehmytkudosten hierontaa, kinesio tai urheiluteippausta sekä faskiakäsittelyä tai kuntoutusta.

Löydät lisätietoa yksittäisistä hoitomuodoista, kuten nivelkäsittelyistä ja hieronnasta Palvelut alasivuista. Hoitomuoto päätetään aina yhdessä asiakkaan kanssa.