ADDRESS

Tanotorventie 10 a
00420 Helsinki

Tietoja

Kuka olen

Olen Heljä Holmström, urheiluhieroja, ortopedinen osteopaatti ja fysioterapian opiskelija. Valmistuin vuonna 2016 urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta, jonka jälkeen tein yrittäjänä hierojan töitä vuoden verran. Aloitin nelivuotiset osteopatian opinnot syksyllä 2017 Ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksessa ja valmistuin syksyllä 2021 osteopaatiksi. Aloitin 13.1.2022 fysioterapian monimuoto opinnot Metropolian ammattikorkeakoulussa. Teen töitä opiskelujen ohella 2-3 päivänä viikossa. Teen myös ajoittain torstaisin vuoroja Tuusulassa sijaitsevassa Kehokulmassa.

Olen harrastanut koko ikäni ratsastusta sekä laskettelua, joten näistä urheilulajeista minulla on laajin tietämys ja kokemus. Kirjoitin lähes 100 sivuisen opinnäyteyöni ylävartalon neurologiasta ja neurologia kiinnostaa minua erityisen paljon.

Ortopedinen osteopatia

Ortopedinen osteopatia hoitomuotona

Ortopedinen osteopaatti tutkii ja hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön kipua ja häiriötiloja. Osteopaattisessa hoidossa vaivan syyn selvittäminen on keskeistä, sillä pelkkä oireen hoitaminen ei ole pitkäjänteistä. Lähes yhtä tärkeää on jatkohoidon tarpeen tunnistaminen. Ihminen on monimutkainen, toiminnallinen kokonaisuus, jonka osteopaatti ottaa huomioon. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja siksi hoito aloitetaankin alkuhaastattelulla ja vaivan tutkimisella. Tämän jälkeen varsinainen hoito rakennetaan yksilöllisesti erilaisista pehmytkudosten hoitotekniikoista, nivelten mobilisaatioista ja manipulaatioista sekä asiakkaan oman kuntouttavan harjoittelun ohjaamisesta.
Ortopedinen osteopaatti on Valviran hyväksymä korkeakoulutason ammattihenkilö, jolla on lain mukaan oikeus käyttää asetuksella säädettyä terveydenhuollon ammattihenkilön ammattinimikettä (nimikesuojattu ammattihenkilö).

Soory©